^Back To Top

Távlovagló és Távhajtó Szakág hivatalos honlapja

Mindszentgodisa

A Livincai Hagyományőrző és Borkóstoló Futamra megkezdődött a nevezés. A versenykiírást a versenynaptár menüpontban találjátok!  

Figyelem!

Az egységes öltözékkel kapcsolatos méreteteket írjátok meg Bányai Zsuzsi e-mail címére: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Rendelhető póló, szabadidő ruha alsó, felső, esőnadrág és dzseki. A válogatott keret tagjainak ez az öltözék ingyenes, a szakág költségvetéséből fizetjük.  Egyéb igénylőnek komplett garnitúra esetén kb. 70.000 Ft.

Mikulov

A mikulovi versenyre a nevezési határidő 2012.06.01. Aki szeretne nevezni megteheti a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, a versenykiírás megtekinthető a versenynaptár menüpontban.  

Samorin

A hétvégi samorini versenyre nagy létszámú magyar versenyző nevezett. A verseny különlegessége, hogy "lókövető"-vel figyelhetők a résztvevők helyzete. Élőben kísérhetők az állatorvosi kapu eseményei és az eredmények a www.endurance-timing.net honlapon. A Kérünk minden versenyzőt, hogy megfelelő öltözékben képviselje szakágunkat. Sok sikert kívánunk mindenkinek! A szerkesztőség  

Samorini eredmények

A magyar csapat nagyszerű eredményekkel tért haza Samorinból. Ódor Enikő Kesével 160 km-en 2. helyet ért el 16,35 km/h átlagsebességgel. Tóth József Mondával 120 km-en 2. helyen végzett 19,73 km-h-val. Mihók Orchídea Dzsamilával megnyerte a 120 km Junior kategóriát 19,99 km/h átlagsebességgel, Lakatos Keve Ibrahim P-vel 4. helyen végzett 16,25 km/h-val. 80 km-es kategóriában Gecse Adrienn Meszoud B-vel 3. helyen végzett 19,3 km/h-val.  A Junior 80 km-t Fekete Patrícia nyerte Shagya Aga nevű lovával 19,3 km/h-val, Kovács Vanda Barnabással 2. lett 17,6 km/h-val. Gratulálunk nekik!
A részletes eredményeket megtekinthetitek a következő linken:
http://www.endurance-timing.net/ride1.php


Partnerek

Partnerek

Copyrigcht © 2013 tavlovasok.hu