^Back To Top

Távlovagló és Távhajtó Szakág hivatalos honlapja

Fiatal Lovak Világbajnoksága!

Az augusztusi Fiatal Lovak Világbajnokságára megérkeztek az első nevezések. Katar 36 lovat nevezett!  

Tisztelt edző-jelöltek, magasabb besorolást igénylő edzők!.

A szakmai végzettség (lovas sportoktató, lovas edző, lovas szakedző, okleveles lovas szakedző, lovaskultúra oktató, lovastanár és szervező)megléte mellett az edzői regisztráció feltétele a regisztrációs vizsga eredményes teljesítése.   A távlovas edzői vizsga követelményét a mellékelt fájlban olvashatjátok el.

Az edzői regisztrációs vizsgák tárgy év októbertől a következő év március 31-ig  a Magyar Lovassport Szövetség edzői és oktatási bizottságának szervezésében kerülnek megrendezésre az ország földrajzi adottságait figyelembe véve különböző vizsgáztató helyszíneken.

A vizsgák a jelentkezők számától függően általában 2 napos rendezvények.

 

Az egy vizsganapra jelentkezők maximum létszáma 15 fő.

A vizsgázók névsorát és a vizsgák napirendjét a jelentkezési határidő után az edzői bizottság határozza meg.

 
Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 15.  


A vizsga részvételi díja: 19 500.- Ft, amit a vizsgázónak két részletben kell befizetni.

 

I. részlet :    9 500.- Ft a jelentkezési határidőig ( szeptember 15. )

II. részlet : 10 000.- Ft a vizsga napjáig. 

Litzelsdorf AUT Távlovagló és Távhajtó verseny!

Ausztriában, Litzelsdorfban rendezik meg az osztrák bajnokságot 2012.06.09.-10.-én. A verseny bevételével egy családot támogatnak a rendezők. A versenykiírást a versenynaptár menüpontban találjátok. A rendezők külön kérik fogatosainkat, hogy az 51 km-es (2 nap alatt) fogatversenyen vegyenek részt, hogy tanulhassanak tőlük.  A következő versenyszámokban lehet indulni:
CEN 100 km, 80 km, 60 km, 40 km, 20 km, Fogat 51 km.
Különleges versenyszám a Gyermektávlovaglás 5 km, melyen minden 12 év alatti gyerek vehet részt, természetesen felnőtt kísérővel.
A rendezők 5 km-es távlovas versenyt is indítanak fogyatékkal élők részére.
Kérek mindenkit, aki szeretne nevezni az eseményre, jelezze nekem 05.14.-ig.

Köszönettel:

Bányai Zsuzsi

Rajtengedély vizsga!

Újabb rajtengedélyvizsga lehetőséget tudunk biztosítani Bükkösdön, 2012. június 1-én. Kérjük, aki vizsgázni szeretne, alaposan olvassa el a http://www.lovasszovetseg.hu/index.php?menu=9 linken a rajtengedély vizsgán történő megjelenés feltételeit,mert a helyszínen már nem nyílik lehetőség a hiányosságok orvoslására. Kérjük továbbá, hogy a jelöltek vegyék figyelembe, hogy az ügyintézés kb 2 hetet vesz igénybe.  

V. Bükkösd Derby

A nevezés menüpontban már lehet nevezni a bükkösdi OB fordulóra.  

Litzelsdorf AUT Távlovagló és Távhajtó verseny!

Az osztrák rendezők nagyon értékelnék magyar fogatok részvételét a litzelsdorfi versenyen.  Ha a fogatosaink szeretnének más távon indulni, mint a két nap alatt 51 km, az is megoldható. Az osztrák távhajtás első versenye, tanulni szeretnének tőletek!

A nevezési díj 15000 Ft lesz a magyar fogatosoknak. Megpróbálnak állásokat kialakítani, és a bábolnai 10000 Ft/2 ló árat biztosítani. Kérlek Benneteket, hogy lehetőségeitektől függően vegyetek részt ezen a jótékonysági versenyen. Körmendtől 50 km kb a verseny helyszíne. Nevezni nálam lehet. 

Bányai Zsuzsi

Partnerek

Partnerek

Copyrigcht © 2013 tavlovasok.hu