^Back To Top

Távlovagló és Távhajtó Szakág hivatalos honlapja

Rajtengedély-vizsga 2017

A cecei verseny helyszínén, azzal egyidőben, szombaton délután rajtengedély vizsgát tartunk. Így azok a vizsgázók, akik sikeresen leteszik a vizsgát, és a licencüket előre befizetik, vasárnap már indulhatnak is a versenyen. Kérünk minden érdeklődőt, hogy a papírmunka intézésének időben álljon neki, mert az heteket is igénybe vehet. A jelentkezés módjáról a http://lovasszovetseg.hu/rajtengedely-vizsga oldalon találtok meg minden információt. Mi csak azt vizsgáztathatjuk, aki szabályosan benevezett a vizsgára. 

Kérdéseitekkel keressétek Varga Katát (36 30 9571 654).

President's Cup

Január elején érkezett a Magyar Lovas Szövetséghez a meghívó a President's Cup 160 km CEI*** versenyre, melyet február 11-én tartanak Abu Dhabiban. Az Abu Dhabi Lovas Szövetség három magyar junior versenyzőt invitált a versenyre, azzal, hogy olyan junior lovast válasszunk, aki még nem volt ennek a versenynek részese. Két olyan junior lovas volt, akinek van három csillagos versenyre beminősült lova,  Bartos Viktória és Szösz Letícia. Mivel Szösz Letícia már tavaly is kint volt , bár ló nélkül, emailben megkérdeztük az arab szervezőket, elfogadnák-e az ő nevezését is. Szerencsére támogató válasz érkezett, így Bartos Viktória és Szösz Letícia is készülnek az utazásra. Sok szerencsét kívánunk nekik. 

Fájlmellékletek:
Download this file (Prsidents Cup 2017 meghívó.docx)Prsidents Cup 2017 meghívó.docx21 kB

versenynaptár 2017

Kedves Versenyzők!

 

1/2017 Elnökségi Határozat

A 2017-es versenynaptár.  ( Megtekinthető a Versenynaptár menüpont alatt)

 

2/2017 Elnökségi Határozat

Minősülési feltételek a kontinentális és interkontinentális versenyeken való Szakág által nyújtott anyagi támogatás elnyeréséhez:

A EB-re vagy VB-re minősült versenyzők számára a következő feltételek valamelyikének teljesítésével nyújt anyagi támogatást a Szakág a versenyen való induláshoz:

1.       Ha az EB illetve VB tárgyévében a ló-lovas páros egy 80 km-es versenyt minimum 18 km/ h átlagsebességgel teljesít vagy

2.       Ha az EB illetve VB tárgyévében a ló-lovas páros egy 120 km-es versenyt minimum 16 km/ h átlagsebességgel teljesít vagy

3.       Ha az EB illetve VB tárgyévében a ló-lovas páros egy 160 km-es versenyt minimum 15 km/ h átlagsebességgel teljesít.

A távokat hazai vagy külföldi versenyeken lehet teljesíteni.

Aki ezeket a feltételeket nem tudta vagy nem akarta teljesíteni, az a saját költségén indulhat a minősült lovával az EB-n vagy VB-n.

 

Ezek a szabályok a felnőtt és junior korú versenyzőkre egyaránt vonatkoznak, kivéve az elit lovasokat.

 

Sportbaráti üdvözlettel: Mihók Csaba

Szakág elnök

Karácsonyi üdvözlet

                            

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket, valamint távlovas és távhajtó sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok minden versenyzőnek és kedves családjának!

 

Mihók Csaba

Szakág elnök

 

Eger, 2016.XII.23.

 

                   

Meghívó az évadzáró közgyűlésre és bajnokavatóra

Kedves Versenyzők, Egyesületek, Állatorvosok, Bírók, Tisztségviselők!

A 2016. évi évadzáró közgyűlést és bajnokavatót Hévízen , a Kocsi Csárdában tartjuk 2016.november 5-én, 13.30.-kor.

A teljes meghívó itt olvasható.

Kérek mindenkit, hogy október 25-ig  részvételi szándékát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen vagy a 30/5830538 telefonszámon jelezze!

Sportbaráti üdvözlettel: Mihók Csaba

                                   Szakág elnök

Fájlmellékletek:
Download this file (Meghívó évadzáró 2016.docx)Meghívó évadzáró 2016.docx13 kB

Végeredmények

Kedves Távlovasok és Távhajtók!

 

Az OB I. és az OB II. végeredményét a honlapon közzétettük. Ha valaki nem ért egyet a helyezésével, akkor október 9-ig e-mailben jelezze nekem ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ). Október 9. után reklamáció nincs.

Sportbaráti üdvözlettel: Mihók Csaba

                                  Szakág elnök

Partnerek

Partnerek

Copyrigcht © 2013 tavlovasok.hu