^Back To Top

Távlovagló és Távhajtó Szakág hivatalos honlapja

Minősülések

A nemzetközi versenyeken való indulás feltétele, hogy meglegyen a ló és lovas minősülése is.

Amennyiben valakinek információra van szüksége, hogy mi hiányzik, hol tart ,keresse Feketéné W. Katit, aki szivesen segít.

 

Rajtengedély vizsga 2018

2018. április 7-én, Tiszakécskén rajtengedély vizsgát tartunk. 

Nagyon fontos, hogy aki szeretne jönni vizsgázni, az tanulmányozza át a vizsgára jelentkezés módját a következő linken: http://www.lovasszovetseg.hu/rajtengedely-vizsga. Csak azt tudjuk vizsgáztatni, aki a fenti linken leírtaknak eleget tett, és a vizsgára az elektronikus nevezési rendszerben bejelentkezett, neve az ott található listán az elméleti és a gyakorlati vizsgánál szerepel. Ez a folyamat időigényes, kezdjétek el már most intézni. 

Szeretnénk ezen kívül kérni, hogy aki vizsgázni szeretne, az jelentkezzen Varga Katánál telefonon vagy emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 30/9571654), hogy a szervezési kérdéseket meg tudjuk beszélni. 

 

Köszönettel:

 

Varga Kata

Információ

2018. március 03-án minősítő lovaglást tervezünk Gyirmóton.(40km,80km)

Információ hamarosan!

A versenynaptárban írt 05.11-13 Samorini verseny (CEI) időpontja változik, amint megtudjuk az időpontot, javítjuk! (FEI nincs javítva még)

Szabályzatok

A Szabályzatok menüpontban megtaláljátok a 2018-as magyar szabályzatot, két példányban: az egyikben kiemelten szerepelnek a változások, a másik a sima szöveg. Megtaláljátok továbbá a 2019-es magyar szabályzatot, szintén változásokkal és anélkül is. Fent van ezen kívül a hatályos FEI távlovas szabályzat, illetve a 2019-es FEI szabályzat.

 

Jó olvasgatást, ismerkedést.

 

Varga Kata

Partnerek

Partnerek

Copyrigcht © 2013 tavlovasok.hu