^Back To Top

Távlovagló és Távhajtó Szakág hivatalos honlapja

Minősülési feltételek a Fiatal Lovak Világbajnokságára!

A Fiatal Lovak Világbajnoksága 4*-os versenynek minősül ugyan, de a minősülési feltételek megegyeznek a 2*-os, azaz a 120 km-hez szükséges követelményekkel.        Ez azt jelenti, hogy a ló és lovas nemzeti versenyeken megtesz 2 alkalommal 40 km-t és két alkalommal 80 km-t, vagy 3 alkalommal 80 km-t. Ezután indulhat nemzetközi 80 km-en vagy más egy csillagos kategóriájú versenyen (80-119 km). A kötelező pihenő idő ezután 20 nap, ha sikeresen teljesítette a versenyt. Azonban a Világbajnokságokon követelmény, hogy a névleges nevezési határidővel megegyező időpontban már rendelkezzen a nevező a megfelelő minősüléssel, ami azt jelenti, hogy a verseny előtt körülbelül 2 hónappal már minősülni kell.

Licencek

A versenyzői licence igénylő lap és a lóbejelentő adatlap megtalálható a Dokumentumok menüpontban!

Interjú Mihók Orchideával

Fele sem igaz... egyhamar nem fogom abbahagyni ezt a sportot, mert még vár engem egy feladat. Magyarországot a világ elitjébe küzdeni lovassport szempontjából!!!... (Forrás: www.fogathajtohirek.hu)  

Küldje el ezt a cikket! | Nyomtatás2012-02-12 17:30:25

 

- Mihók Orchideától kaptunk választ érdeklődő kérdésünkre, hogy hogy van és mire készül 2012-ben? - mert az a hír röppent fel, hogy a legtehetségesebb magyar távlovasnőnek bizonytalan a 2012-es indulása
 
- Köszönöm jól vagyunk!!!2012-ben okozhatunk nem várt meglepetéseket,4 lóval fogok versenyezni az idén,a többit a pályán meglátjuk.Az a hír ,hogy nem versenyzünk többet ,az nem tudom honnan jött,vagy ,hohy egyeltalán kik találták ki. Sokan találgatnak csak azért mert év végén kihagytam néhány versenyt.Idén is szeretnék egy nagy kiugró nemzetközi eredményt.26 fős ménes áll mögöttem annyi ló van ,hogy választani se tudok mikor melyikre üljek... a jövő bajnokai pedig folyamatosan születnek.Ha nem jön közbe semmi az EB-n is ott leszünk és megpróbáljuk a legjobbat kihozni magamból és lovamból Antharesből aki már többször megvillogtatta hatalmas képességeit.(lásd bábolna utólsó kör - 27 km/h,Szlovákiában 1ó 4percet vertünk a második helyezettre.)
 
 
Köszönöm az érdeklődést és biztosítom ,hogy egyhamar nem fogom abbahagyni ezt a sportot ,mert még vár engem egy feladat.Magyarországot a világ elitjébe küzdeni lovassport szempontjából!!!
 

Partnerek

Partnerek

Copyrigcht © 2013 tavlovasok.hu