Interjú Mihók Orchideával

Fele sem igaz... egyhamar nem fogom abbahagyni ezt a sportot, mert még vár engem egy feladat. Magyarországot a világ elitjébe küzdeni lovassport szempontjából!!!... (Forrás: www.fogathajtohirek.hu)  

Küldje el ezt a cikket! | Nyomtatás2012-02-12 17:30:25

 

- Mihók Orchideától kaptunk választ érdeklődő kérdésünkre, hogy hogy van és mire készül 2012-ben? - mert az a hír röppent fel, hogy a legtehetségesebb magyar távlovasnőnek bizonytalan a 2012-es indulása
 
- Köszönöm jól vagyunk!!!2012-ben okozhatunk nem várt meglepetéseket,4 lóval fogok versenyezni az idén,a többit a pályán meglátjuk.Az a hír ,hogy nem versenyzünk többet ,az nem tudom honnan jött,vagy ,hohy egyeltalán kik találták ki. Sokan találgatnak csak azért mert év végén kihagytam néhány versenyt.Idén is szeretnék egy nagy kiugró nemzetközi eredményt.26 fős ménes áll mögöttem annyi ló van ,hogy választani se tudok mikor melyikre üljek... a jövő bajnokai pedig folyamatosan születnek.Ha nem jön közbe semmi az EB-n is ott leszünk és megpróbáljuk a legjobbat kihozni magamból és lovamból Antharesből aki már többször megvillogtatta hatalmas képességeit.(lásd bábolna utólsó kör - 27 km/h,Szlovákiában 1ó 4percet vertünk a második helyezettre.)
 
 
Köszönöm az érdeklődést és biztosítom ,hogy egyhamar nem fogom abbahagyni ezt a sportot ,mert még vár engem egy feladat.Magyarországot a világ elitjébe küzdeni lovassport szempontjából!!!