EB-re utazók figyelem!

Hírek

A belgiumi Európa Bajnokságra utazás a következő menetrend szerint fog történni:

Szeptember 3.-án  azaz  hétfőn  17 órakor találkozunk Nadapon a szokott helyen.

A megérkezést követően mozgásvizsgálatot tartunk, majd  megkezdjük  a kamionba pakolást.

Mindenki hozza magával a megszokott abrakot,lótakarót, lehetőleg kettőt, a hűtéshez szükséges eszközöket,( vödör,kanna,flakonok,vasvilla esetleg lapát az  almoláshoz).

Nagyon fontos az útlevelek megléte helyesen kitöltve, aláírva.

A versenyzőknek célszerű kerékpárokat hozni, egyrészt pálya bejárásra, másrészt csökkenteni a ténfergésre szánt  kilométerek  számát.( a kamionba elfér).

A pakolás után azonnal indulunk Belgiumba,lovak versenyzők egyaránt. A cél az lenne,hogy a lovak érkezése előtt elfoglaljuk a szállást és felkészülten tudjuk fogadni a kamiont.

A kint tartózkodás alatt a versenyzők meghatározott napirend szerint fognak tevékenykedni, az étkezés, edzés, pihenés  tekintetében. Annak a pár napnak amit kint töltünk  csak és kizárólag a versenyről szabad szólnia  egyéni  ötletelésektől  kíméljük egymás idegrendszerét.  A  szülőktől megfelelő tapintatot és együttműködés várok el e tekintetben.

Amire még figyelni kellene, utazás előtt felkeresni a fogorvosunkat ,lányoknak előre gondolkodni a (nehezebb napokra),megfelelő gyógyszert mindenki hozzon magával.

Javasolnám, hogy mindenki kössön egyéni utasbiztosítást, sok kellemetlenséget megelőzvén.

A ruházatról :-a  versenyen,lovas felvonuláson, válogatott mez,fekete lovas nadrág,fekete lábszárvédő az öltözet,egyéb megmozdulásokon a válogatott egyenruhája.

Szeretném,ha fegyelmezett,szervezett csapat benyomását keltenénk, hogy méltóképpen tudjuk képviselni  Magyar országot, a magyar távlovas sportot.

Agárd 2012-08-27                                                           ódor Lajos

Last modified: 2024.01.30.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük