Minősülési feltételek

Hírek

Megérkezett a FEI állásfoglalása a minősülési feltételekkel kapcsolatban. Ennek értelmében a 2013.01.01-től érvényes szabályzatban leírtak vonatkoznak a minősülésre. Tehát a felnőtt kategóriában összesen 5 CEI** vagy nagyobb kategóriájú verseny szükséges a lovasnak a minősüléshez, amiből csak egy kell 2 éven belül legyen. Ennek az egynek meg kell egyeznie a VB/EB távjával, időkeretével, és kombinációban a nevezett lóval kell teljesíteni. Előző VB/EB eredmény is minősít.  A lóra ugyanez vonatkozik, csak neki 3 CEI** vagy magasabb szintű versenyt kell teljesíteni, amelyekből csak egy kell 2 éven belül legyen, és megegyezzen a VB/EB távjával, időkeretével, és kombinációban a nevezett lovassal kell teljesíteni. Korábbi VB/EB eredmény is minősít.

Junior kategóriában összesen 3 CEI** vagy nagyobb kategóriájú verseny szükséges a lovasnak a minősüléshez, amiből csak egy kell 2 éven belül legyen. Ennek az egynek meg kell egyeznie a VB/EB távjával, időkeretével, és kombinációban a nevezett lóval kell teljesíteni. Előző VB/EB eredmény is minősít.
A lóra ugyanez vonatkozik, csak neki 2 CEI** vagy magasabb szintű versenyt kell teljesíteni, amelyekből csak egy kell 2 éven belül legyen, és megegyezzen a VB/EB távjával, időkeretével, és kombinációban a nevezett lovassal kell teljesíteni.

Last modified: 2024.01.30.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük