Nemzeti Lovarda

Hírek

Tisztelt Szakbizottságok!

Örömmel tájékoztatom a Magyar Lovassport Szövetség szakbizottságait, hogy a Szövetség 150 millió forint forráshoz jutott a vagyonkezelésében lévő Nemzeti Lovarda megnövekedett üzemeltetési és fenntartási költségeinek finanszírozásához.

A támogatás lehetőséget termet a szakágak számára,  hogy a támogatás időszakában (2019. január 1 – 2019 december 31.) lovas szakmai programokat (szakember képzések, szakbizottsági ülések, szakági gyűlések, egyéb elméleti szakmai programok) valósítsanak meg, melyekhez az üzemeltető Kft térítésmentesen rendelkezésre bocsátja a Nemzeti Lovarda Tudásközpont különböző méretű termeit és tárgyalóját.

A fent leírt lehetőség kizárólag azoknak a rendezvényeknek biztosított, amelyek sportszakmai céllal és nem anyagi haszonszerzés céljából valósulnak meg!

A események összehangolásának érdekében kérjük, hogy a lovasszakmai programok időpontját megelőzően minimum két héttel, az alábbi e-mail címen jelentsék be teremigényüket a Nemzeti Lovarda üzemeltetéséhez. daruka.edit@nemzetilovarda.hu

Csak a szakbizottságok által időben jelzett eseményeknek tudjuk az elvárásoknak megfelelően biztosítani a helyszínt.

Amennyiben a szakmai program a Nemzeti Lovarda egyéb létesítményeit (kültéri és/vagy beltéri lovaspályák, Kóbli épület stb.) is érinti, úgy egyedi kérelmet kell a strobl.dorottya@lovasszovetseg.hu  email címre benyújtani. A benyújtott kérelmet az Elnökség bírálja el. A kérelemben pontosan meg kell fogalmazni a szakmai program tematikáját, a  létesítmény igényt, a rendezvény pontos időpontját és időtartamát.

Remélem, hogy sok színvonalas rendezvénynek adhat otthont 2019-ben a Nemzeti Lovarda.

Üdvözlettel:

Stróbl Dorottya

Last modified: 2024.02.01.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük