Helyszínváltozás!

Hírek

Kedves Lovasok, Segítők, és mindenki, aki a simonpusztai versenyre készült!
A verseny helyszíne megváltozik! Az új helyszín: Cece!
A simonpusztai szervező tegnap, július 21-én hétfőn kora délután lemondta a versenyt. Hosszasan egyeztettünk velük, hogy milyen feltételek fennállása esetén rendeznék meg, de olyan megoldást, ami a szakágnak és a helyszínnek is megfelelt, sajnos nem találtunk. Szerencsére a cecei szervezők vállalták, hogy megmentik a helyzetet.

 

Ez most mindenkinek nehéz. A ceceiek és a szakág vezetése gőzerővel dolgozik azon, hogy 3-4 nap alatt megszervezzen egy versenyt. Nektek új helyszínhez, új feltételekhez kell igazodni. Kérjük, hogy mindenki igyekezzen kontsruktívan, pozitívan szemlélni a helyzetet. Szerencsések vagyunk, hogy a cecei csapatnak köszönhetően a felkélszített lovainkkal lehetőségünk lesz annak ellenére versenyezni, hogy egy versenyszervező az utolsó pillanatban lemondta a rendezvényt.
FONTOS TUDNIVALÓK!
1.) Osszátok a hírt, szóljatok mindenkinek, akinek csak tudtok. Igyekszünk mindenkit elérni, de nem biztos, hogy sikerül. Gondoljatok a külföldi versenyzőkre és a rajtengedély vizsgázókra is.
2.) A nevezési rendszerben új versenyt kell majd meghirdetnünk. Az új versenyre igyekszem majd mindenkit benevezni kézzel én, de kérlek, hogy a verseny előtt még ellenőrízzétek a nevezéseiteket, és jelezzétek, ha valami hibát láttok.
3.) A nevezési határidőt meghosszabítjuk csütörtök estig.
4.) Figyeljétek a híreket!

 

Köszönettel
Varga Kata

Last modified: 2024.02.01.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük