FEI edzői tanfolyam – további információk

Hírek

novemberi FEI edzői tanfolyam iránt szerencsére többen érdeklődtök. A tanfolyam a FEI által elismert, kidolgozott tematikájú tanfolyam, válogatott tanfolyamvezetőkkel, nagyon jó tapasztalatokkal.
Néhány további információ a szervezéssel kapcsolatban:
– A tervezhetőség érdekében kérjük, hogy október 10-ig minden érdeklődő adja le a honlapon közzétett, kitöltött jelentkezési lapot. Így mindenkinek marad ideje, hogy a részvételét megszervezhesse.
– A jelentkezést megelőzően kérlek, olvassátok el a közzétett időbeosztást és tanmenetet, ez sok kérdésre választ ad.
– A jelentkezők között, amennyiben számuk meghaladja a FEI által engedélyezett számot, a távlovas tapasztalat arányában fogunk rangsorolni. A 10 nézői helyet elsősorban azoknak tartjuk fent, akik eredetileg résztvevőnek jelentkeztek.
– A nézők a teljes oktatáson jelen lehetnek, de a gyakorlati lovasoktatást is csak nézőként szemlélhetik, illetve FEI edzői vizsgát nem tehetnek. Ugyanakkor magyar edzői továbbképzésnek azt is elfogadjuk, aki nézőként vesz részt a tanfolyamnak legalább 70%-án.
– Annak, hogy továbbra is edzőként szerepeljen valakinek a neve a FEI rendszerben egy adott ló mellett, nem feltétele ez a tanfolyam.
– A tanfolyam díja 100 euró. A nézők részvételének ára napi 3000 forint. Az istállózás díját és az ebédek költségét 1-2 héten belül meg tudjuk mondani, természetesen ezek önköltségi összegek lesznek.
– A tanfolyamra érkező lovaknak a belépéshez kötelező a 30 napon belüli fertőző kevésvérűség negatív laborvizsgálati lelet, a herpeszvírus elleni oltottság (minimum az alapimmunizáció 2 oltása, és az alapimmunizáció után a folyamatos emlékeztető oltások) vagy negatív PCR teszt, és a FEI szabályoknak megfelelő lóinfluenza elleni vakcinázás megléte.
– A résztvevőkre nézve egyelőre sem az állam, sem a Medvehagyma Ház, sem a Bános Lovastanya nem ír elő különösebb járványvédelmi szabályokat, de ez könnyen változhat. Valószínűnek tűnik a védettségi igazolvány felmutatásának kötelezettsége. Reméljük minden rendben zajlik majd, és a Covid nem kényszerít bennünket nagyobb módosításokra.
Köszönettel:

Last modified: 2024.02.01.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük