Nevezés a solti versenyre

Hírek

A június 17-19-én Solton megrendezésre kerülő nemzetközi és nemzeti versenyre a kiírásokat itt, illetve a Versenykiírások menüpont alatt is olvashatjátok. Hamarosan nevezni is tudtok.

Kérünk mindenkit, hogy a nevezés során gondosan járjon el.

1.) Aki nemzeti távokra nevez, a megszokott módon nevezzen, válassza ki a nevezési rendszerben a kívánt nemzeti kategóriát.

2.) Aki nemzetközi versenyre nevez, az kövesse pontosan a „Nevezések menete” című dokumentumban írtakat, azaz:

  • A külföldi nemzetközi versenyekre történő nevezéssel megegyezően:
    • A FEI nevezési határidő lejárta előtt legkésőbb egy héttel – ez most azt jelenti, hogy június 3-ig – a szövetségi kapitánynak megküldött emailben kell jelezni a nevezési szándékot, a ló és lovas nevének, FEI számának, és a verseny pontos kategóriájának megjelölésével.
    • Újonc ló vagy lovas esetén a minősülő versenyek adatait is kérjük megküldeni (dátum, helyszín, elért helyezés, átlagsebsség).
    • Az edző megjelölésére újonc ló esetén mindenképpen szükség van, más esetben csak edzőváltás esetén (DE FIGYELEM! Edzőváltás esetén 30 napig nem versenyezhet a ló! Közvetlen nevezéssel együtt ne váltsatok edzőt!).
    • A szövetségi kapitány ellenőrzi a ló és a lovas minősülését, kötelező pihenőidő leteltét, esetleges eltiltást, sárga lapot, majd továbbítja a nevezést a Magyar Lovassport Szövetségnek.
    • A Magyar Lovassport Szövetség ellenőrzi a licence, sportorvosi, stb meglétét, és nevezi a versenyzőt a FEI elektronikus rendszerén keresztül.
    • Ezt követően a lovas a FEI Sport App segítségével már látja a nevezését, tudja ellenőrizni (és ezt legyen szíves tegye is meg!)
  • Ezzel párhuzamosan a Magyar Lovassport Szövetség elektronikus nevezési rendszerén keresztül, a http://nevezes.tavlovasok.hu/ linken keresztül is le kell adni a nevezést.
  • Figyelem! A Magyar Lovassport Szövetség rendszerében a nevezés során, egy adott kategórián belül kell jelölni, hogy a lovas junior vagy senior kategóriában szeretne indulni, függetlenül attól, hogy a FEI rendszerében ez két külön versenynek számít!
  • Arra is figyeljetek, hogy 100 km-es versenyből nemzeti és nemzetközi kategóriában is tudtok nevezni szombaton.
  • Ne feledkezzetek meg a szabályzat 174. §-ról, mely szerint amennyiben egy versenyző egy rendezvényen a magyar bajnokság azonos kategóriájának két versenyén is indul, a magyar bajnokság pontozásánál a két eredmény közül csak a magasabbik pontszámú eredmény pontjait kapja meg. Ez itt Solton hosszú- és rövid távon is előfordulhat.

Várjuk a nevezéseket! Sikeres felkészülést kívánunk!

Solt (HUN) 14.06.2015.final

Solt magyar kiírás

Last modified: 2024.02.01.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük