Megbízott szakbizottsági ülés

Hírek

A Távlovagló és távhajtó szakág megbízott szakbizottsága ülést tartott 2014.01.28-án Pécsett, 14:00 órakor.  Napirendi pontok:

1. Pont: Tisztújító közgyűlés helye, időpontja
2. Pont: A szakág jövőjével kapcsolatos kérdések megvitatása.
Jelen voltak a megbízott szakbizottság tagjai, kibővítve Ballabás Katával, Illés Barnával, Tóth Józseffel és Tiegelmann Józseffel.
Bányai Béla elnökletével áttekintették az ülés résztvevői a várható jelöltek listáját. Nyilatkozott Ballabás Kata, Tóth József és Illés Barna, hogy vállalják a szakbizottsági tagok szerepét, és nyilatkozott Dr. Varga Kata, Bányai Zsuzsanna, Dr. Szebeni Zsolt és Horváth Kata, hogy továbbra is vállalják tisztségüket, és Bányai Béla, hogy vállalja az elnöki posztot. Annak érdekében, hogy a jövőbeli szakbizottság hatékonyan működhessen, felosztották egymás közt a feladatokat.
A jelölt szakbizottsági tagok és feladataik:
Bányai Béla: elnök
Bányai Zsuzsanna: titkár
Ballabás Kata: sajtó, média kapcsolatok, cikkek megjelentetése, honlap és facebook kezelése
Dr. Varga Kata: oktatás, képzés szervezése, minősülések nyilvántartása, szabályzat
Illés Barna: versenykörülmények ellenőrzése, versenypályák ellenőrzése, fogatosokkal kapcsolattartás
Tóth József: A nemzetközi tapasztalatok alapján szabálymódosítási javaslatok kezelése
Dr. Szebeni Zsolt: csapatállatorvosi feladat ellátása, állatorvoi bizottság összeállítása a hazai versenyeken.
Horváth Kata: pénzügy
Amennyiben további jelölteket szeretnétek megnevezni, azt megtehetitek a jelölőbizottságnál, melynek tagjai: Elnök: Ballabás Kata, tagok: Arató Barna, Gál Imre.
A megbízott szakbizottság meghatározta a következő tisztújító közgyűlés helyét és időpontját, melynek helye Solt, időpontja 2014.02.22. 10:00 óra.
A megbízott szakbizottság egyetértett abban, hogy legyen szabálymódosítás a felnőtt magyar bajnokság rendszerében. Amennyiben javaslataitok vannak, azokat kérjük írásban, február 10-ig megküldeni Bányai Zsuzsannának. Csak az írásban, határidőre leadott javaslatokat tárgyalja a közgyűlés.

Last modified: 2024.01.30.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük