Crown Prince Cup, Dubai

Hírek

Az idei évben a Dubai Lovas Szövetség a Crown Prince Cup elnevezésű CEI** 120 km-es versenyre is küldött meghívást a Magyar Lovas Szövetségnek. A versenyt március 18-án, a Dubai International Endurance City-ben rendezik. A meghívás két lovasnak és fejenként két segítőjüknek szól, továbbá meg lehet jelölni egy tartalék lovast is.

Olyan lovast lehet nevezni, aki sikeresen teljesített egy 160 km-es vagy egy 120 km-es versenyt, a nevezés lezárásához képest 24 hónapon belül. Ezt nem csak a nevezett, hanem másik lóval is teljesíthette. Előnyt élveznek a FEI érmesek (világ-vagy európa bajnokság helyezettjei) és az elit lovasok.

A lónak 120 km-es FEI versenyre beminősült, 10 év alatti lónak kell lennie. Olyan lovat hívnak, amelyik legalább egy legalább FEI 80 km-es versenyt (vagy a rendezők által elfogadott más versenyt) kifejezetten sikeresen teljesített, pl. az első 10 helyezett között volt.

Mellékelem a meghívót, illetve a kiválasztás feltételeit és az arabok által biztosított ellátás leírását, feltételeit tartalmazó dokumentumot.

Last modified: 2024.01.31.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük