Támogatás és Formaruha

Hírek

Tisztelt Szakág!
A támogatásról, formaruháról.
A 2024 évi válogatott formaruhát a szakág vásárolta a beérkezett „válogatott keret terhei” támogatás keretéből kedvezményes áron a Dorko Hungary Kft-tól. A nemzeti formaruha viselése a világversenyek helyszínén, megnyitóján és egyéb megjelenéseken, fotózás stb. minden kerettagnak kötelező!
A szakbizottság döntése értelmében minden meghívott és nevezett válogatott kerettagnak alanyi jogon jár a nevezési díj megfizetése a világversenyekre, az nem minősül támogatásnak.
Az összes támogatásként nyilvántartott és beérkezett összegből, a szabályzatban és határozatban megfelelt felnőtt és junior versenyzők egyforma összegű támogatásban részesülnek, amely: 700 000FT/versenyző
Támogatott versenyzők: Bartos Petra, Bukor Barbara Melinda, Fekete Patrícia, Márkus Rozina, Szösz Teodóra Csenge, Tóth József.
Török Karolina junior versenyző, aki utólagos meghívásban részesült a szövetségi kapitánytól a sikeres és lelkiismeretes munkája után, nem részesülhet támogatásban, mert jelentkezését nem adta le, így vele, rá nem tudott számítani a szakág.
Tisztelettel:
Szakbizottság

Last modified: 2024.07.28.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük