Jelölő Bizottság tájékoztatása

Hírek

Tisztelt Szakági Tagok, Barátaim!

A Jelölő Bizottság tagjaként a következő szakbizottsági választások kapcsán tájékoztatnálak Benneteket a következőkről :

A Bizottság tagjainak elérhetősége :

–       Badics János         30 3405809; paripaxx@gmail.com

–       Török Norbert      70 3245813; torok.norbert@bluecollar.hu

–       dr. Tamás Zsolt    30 2352 696; zs_tamas@dravanet.hu

 

Kérlek, a jelöléseket Bármelyikünk számára, személyesen, telefonon, vagy e-mailben (vagy más elektronikus módon) ejtsétek meg. Külön közöljétek, mely személyt javasoljátok a szakbizottság elnökének. A jelöltek száma indifferens, lehet több is, kevesebb is, mint hét (optimális lenne, ha épp hét volna a javaslat). Elsősorban az egyesületek (és egyéb szervezetek) képviselőinek jelölését várjuk, de személyi ötletét bárki megteheti. Kérünk, közöljétek, hogy szavazati joggal rendelkező félként, vagy egyéb érintettként tettétek meg javaslatotokat.

A jelölteket személyesen a szakági gyűlést megelőzően megkérdezzük, vállalják –e a megméretést és a tisztséget. A jelölések és a jelöltek válaszait a gyűlésen a megjelentek elé tárjuk, majd az ezt követő hozzászólások után a szakági gyűlés szavazásra jogosult tagjainak 10% +1 szavazatával – ez jelen állás szerint 4 szavazat – hivatalosan felkerülnek a szavazólistára a jelölést legkésőbb a szakági gyűlésen elfogadó érintettek.

Jelölni lehet bármely személyt, a jelölő bizottság tagjainak kivételével. A jelölő bizottság munkájának lezárultát és a bizottság feloszlását követően szavazhatnak csak a jelölő bizottság tagjai a szakági gyűlés bármely napirendi pontja kérdésében.

A jelölés korlátlansága során azonban javasolnánk pragmatikus szempontokat – melyeket azonban nem szükséges követni. A jelölt álljon valamilyen kapcsolatban a szakággal, ennek hiányában nem tud érdemi munkát végezni szakbizottsági tagként. A jelöltnek továbbá képesnek kell lennie arra, hogy elképzeléseit tömören a szakági gyűlés elő tudja terjeszteni, és egy esetleges vitában álláspontját megvédeni.

Köszönettel:

Jelölő Bizottság

Last modified: 2024.02.01.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük