^Back To Top

Távlovagló és Távhajtó Szakág hivatalos honlapja

Bábolna Derby

A Bábolna Derby eredményei a http://www.endurance-timing.net/event_news.php linken olvashatóak.  

Samorin

Szeretnék megkérnim indenkit, aki a Samorini versenyre nevezni szeretne, hogy még ma adja le jelentkezését, mert lejárt a határidő. A versenykiírás a http://www.endurance-timing.net/event_schedules.php linken olvasható.  

FEI licensz 2012-re!

Figyelem Távlovasok! A FEI licenszet minden évben meg kell újítani, mind a lovasnak, mind a lovának. Csak abban az esetben érvényes a nemzetközi eredmény, ha ez rendben van. A Lovasszövetségnél kell intézni. Kérek minden Bábolnán indulót, hogy ha még nem újította meg, pótolja! A 80 km-en indulóknak nem kell FEI útlevél Magyarországon, azonban a FEI licensz akkor is kell a lónak!  

Bábolna Derby

A hagyománnyá vált Bábolna Derby elnevezésű nemzetközi távlovas versenyre idén is rekord számú nevezés érkezett. 170-en állnak rajthoz a két nap alatt. A nevezési listát itt olvashatjátok.  További információk: www.babolnamenes.hu/derby/derby-index.html

Verseny Szlovákiában

Plavecké Podhradie adott otthont a hétvégén a 80, 60 és 40 km-es versenyeknek. Bár többen készültek, végül ketten: Wachtler Kati és Fekete Róbert álltak rajthoz. Kati és Aga a 3., Robi és Huncut a 4. helyen végzett. Huncut elhozta a Best Condition díjat is! Gratulálunk! (A versenykiírást és Wachtler Kati beszámolóját - amit ezúton is köszönünk! - itt olvashatjátok, a Galériában a Plavecké Podhradie mappában képeket is láthattok a versenyről.)

Euston Park (GB) 2012. május 27. CEI3*, CEI2*, CEIY2*, CEI1*

Az idei felnőtt Távlovas Világbajnokság helyszínén - Euston Park, Thetford, Norfolk - rendeznek május 27-én FEI versenyeket. A jelentkezéseket mielőbb várják - a végleges nevezés május 13-án zárul.

Partnerek

Partnerek

Copyrigcht © 2013 tavlovasok.hu